ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ

Προσωπικό άριστα καταρτισμένο, σε νέα πρωτόκολλα θεραπείας και τεχνολογίες.

Dr. Βασίλειος ΟικονομούλαςΟρθοπαιδικός
Τομείς Εξειδίκευσης: Αθλητικές κακώσεις | Ρομποτική χειρουργική γόνατος | Χειρουργική άκρου ποδός | Παραμορφώσεις άξονα κάτω άκρων.

Βιογραφικό

Ο ορθοπεδικός χειρουργός- αθλητίατρος Οικονομούλας Βασίλειος MD, PhD, MSc,

είναι πτυχιούχος Ιατρικής καθώς και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Marburg Γερμανίας με την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα «Die missbräuchliche Inanspruchnahme einer zentralen Notaufnahme durch Bagatellpatienten-Daten eines mittelgroßen Regelversorges» , «κατάχρηση του τμήματος επειγόντων περιστατικών από μη σκόπιμη προσέλευση ασθενών με μικροτραυματισμούς»,   με επιβλέποντες τον διευθυντή του τμήματος αναισθησιολογίας της κλινικής Siegen (Kreisklinikum Siegen) καθηγητή Μ. Zoremba, και τον διευθυντή του τμήματος Ορθοπεδικής του νοσοκομείου του Dillenburg, Dr. Rene Burchard.

Εξειδικεύτηκε στην Αρθροσκοπική και επανορθωτική Χειρουργική γόνατος και στην χειρουργική άκρου ποδός  στην Sportklinik Arcus Pforzheim Γερμανίας όπου διετέλεσε και επιμελητής στο τμημα κατω ακρου.

Εργάστηκε σαν επιμελητής στο Νοσοκομειο Diakonie Bad Kreuznach στο μεγαλύτερο Κεντρο ρομποτικής Χειρουργικής (MACO Fa. Stryker) του κρατιδίου Rheinland Pfalz.

Εξειδικεύτηκε στις οστεοτομιες γόνατος και στις αναθεωρήσεις προσθίου χιαστού συνδέσμου στην Sportklinik Innsbruckück υπο τον καθηγητη Dr. Christian Fink.

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του ορθοπεδικού χειρουργού από το νοσοκομείο Siegen (Kreisklinikum Siegen), ακαδημαικό κέντρο του πανεπιστημίου του Marburg με διευθυντή τον καθηγητή Dr. Palm

Είναι πιστοποιημένος χειρουργός άκρου ποδος από την γερμανική εταιρία Gesellschaft für Fuß und Sprunggelenkschirurgie και κατεχει τον τίτλο Αθλιατρικής από το πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης.

Διατελεί μέλος της Ελληνικής εταιρίας Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ), της Γερμανικής Αρθροσκοπικής εταιρίας (AGA), της Ευρωπαϊκής εταιρίας Αρθοσκοπικής Χειρουργικής Ώμου – Γόνατος και Αθλητικών κακώσεων (ESSKA) και της εταιρίας Ακρου Ποδος *GFFC).

Σήμερα είναι συνεργαζόμενος θεράπων ιατρός στο Ολύμπιον Θεραπευτήριον Πατρών και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Είναι Ιατρός της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών και πρώην μέλος του ιατρικού επιτελείου στο Ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Κ.

Συνεργαζόμενος θεράπων ιατρός  Επιστημονικός Συνεργάτης Ιατρός Ομάδας – Προμηθέας BC Πρώην Ιατρός στην Α.Ε.Κ. FC
Dr. Χριστόφορος Παπαιωάννου Ορθοπαιδικός
Τομείς Εξειδίκευσης: Xειρουργική άκρας χείρας | Tραυματιολογία | Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Βιογραφικό

Ο ορθοπεδικός χειρουργός Παπαϊωάννου. Ι. Χριστόφορος είναι πτυχιούχος ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Freiburg της Γερμανίας με την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα «βιομηχανική ανάλυση διαφορετικών μεθόδων οστεοσύνθεσης για την θεραπεία διατροχαντήριων καταγμάτων μηριαίου», « biomechanische Vergleichsanalyse verschiedener Osteosyntheseverfahren zur Versorgung proximaler Femurfrakturen» με επιβλέποντες τους καθηγητές Prof. Helwig και Prof. Konstantinidis.

Ειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική και τραυματιολογία και υποεξειδικεύτηκε στην χειρουργική άνω άκρου, άκρας χείρας και μικροχειρουργικής σε μεγάλα κέντρα της Γερμανίας αποτελώντας πιστοποιημένο χειρουργό άκρας χειρός (Handchirurg) κατόπιν εξετάσεων από το πανεπιστήμιο του Münster στη Γερμανία ενώ εξακολουθεί να διατηρεί θέση ορθοπεδικού χειρουργού  στο τμήμα ορθοπεδικής, τραυματιολογίας και χειρουργικής άκρας χείρας της κλινικής Kreisklinikum Siegen, ακαδημαϊκού κέντρου του πανεπιστημίου του Marburg.

Άσκησε το επάγγελμα του ορθοπεδικού χειρουργού στο τμήμα ορθοπεδικής, τραυματιολογίας, χειρουργικής άκρας χείρας και μικροχειρουργικής στο νοσοκομείο Siegen (Kreisklinikum Siegen), ακαδημαικό κέντρο του πανεπιστημίου του Marburg, με διευθυντή τον καταξιωμένο χειρουργό άκρας χειρός Dr. Palm.

Ειδικεύτηκε στο τμήμα ορθοπεδικής, τραυματιολογίας και χειρουργικής άκρας χείρας του νοσοκομείου Darmstadt (Kreisklinikum Darmstadt), ακαδημαϊκό κέντρο του πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, αναγνωρισμένο κέντρο υποδοχής πολυτραυματιών και σοβαρών εργατικών ατυχημάτων και ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά τραυματιολογικά κέντρα. Κατόπιν εργάστηκε στο πιστοποιημένο ορθοπεδικό κέντρο και κέντρο αρθροπλαστικών και στο τμήμα σπονδυλικής στήλης στην ορθοπεδική κλινική του Lorsch (Fachklinik Lorsch) στην Γερμανία, με διευθυντή τον διεθνούς φήμης καθηγητή Prof. Köster.  Eξειδικεύτηκε τόσο στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική αρθροπλαστικών γόνατος και ισχίου καθώς και στην στοχευμένη υπό ακτινοσκοπικό έλεγχο ενεσοθεραπεία με βραδείας αποδέσμευσης κορτιζόνη για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου σε παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Είναι μέλος της γερμανικής κοινότητας ορθοπαιδικής και τραυματιολογίας (deutsche Gesellschaft für Orthopädie und Unfallchirurgie-DGOU), είναι μέλος της αμερικανικής εταιρείας τραύματος (ΑΟ Trauma) καθώς και τραύματος άκρας χείρας (ΑΟ Hand & Wrist) καθώς και της γερμανικής εταιρείας χειρουργικής άκρου ποδός (Gesellschaft für Fußchirurgie-GFCC). Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρεια καθώς διετέλεσε για χρόνια επιστημονικός συνεργάτης του πανεπιστημίου του Freiburg.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Dr. med. Daniel BaldΟρθοπαιδικός
Τομείς Εξειδίκευσης: Αρθροπλαστικές ισχίου | Αρθροπλαστικές γόνατος.

Βιογραφικό

Διδάκτωρ του πανεπιστημίου της Kολωνίας. Αναπληρωτής διευθυντής του Kreis Klinikum Siegen.
Εξειδικευμένο στις αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Νέα πρωτόκολλα θεραπείας

Η OSC είναι μία σύγχρονη ορθοπεδική κλινική που καλύπτει όλο το φάσμα των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος με ιδιαίτερη έμφαση στις πλέον σύγχρονες, ατραυματικές χειρουργικές και πρωτοποριακές θεραπείες με στόχο την ταχύτατη ανάρρωση των ασθενών και την επίτευξη του μέγιστου λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.

Με απόλυτη αφοσίωση στο ιερό λειτούργημα της ιατρικής και σεβασμό στον ασθενή ύστερα από πολυετή εμπειρία σε εξειδικευμένα ορθοπεδικά ευρωπαϊκά κέντρα κάναμε πράξη το όραμά μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και να ενισχύσουμε το εθνικό σύστημα υγείας.

Οι άξονες που διέπουν την κλινική μας είναι το ήθος, η ακεραιότητα και η εξειδίκευση. Αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή εξατομικευμένα σεβόμενοι τον ψυχισμό, τις επιθυμίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός προτείνοντας εναλλακτικά μοντέλα θεραπείας προσαρμοσμένα στον καθέναν ατομικά. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητος ιατρικών υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο διάγνωσης και χάραξης της εξατομικευμένα ενδεδειγμένης συντηρητικής ή χειρουργικής αντιμετώπισης.

Δέσμευσή μας είναι η από πλευράς μας αδιάκοπη ενημέρωση για όλες τις τρέχουσες ιατρικές εξελίξεις με στόχο την βέλτιστη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα των ασθενών μας με τις πλέον σύγχρονες ιατρικές μεθόδους βάση των διεθνών επιστημονικών πρακτικών και βιβλιογραφίας σε όλο το φάσμα της ορθοπεδικής και της τραυματολογίας.

Στο άκρως φιλικό περιβάλλον της κλινικής μας θα βρει κάθε ασθενής που θα μας εμπιστευτεί μία πλήρως καταρτισμένη και εξειδικευμένη ομάδα ικανών επιστημόνων που με σεβασμό στους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας και με αφοσίωση στο λειτούργημα της ιατρικής είναι έτοιμοι να παράσχουν τις υπηρεσίες τους. Θέλουμε με ευθύνη και αποτελεσματικότητα να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να διατηρήσουν και να χαρούν το σημαντικότερο ανθρώπινο αγαθό, την υγεία τους.

Θέλετε να κανονίσετε ραντεβού;

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε